Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77 #6299 üzenetére
Ezt megértem
Mióta gyűjtögetsz? -
Kicsirics77
veterán
válasz
bull84ghia #6298 üzenetére
hát én most nem kapkodok mert 44$ az egyenlegem jelenleg
-
bull84ghia
őstag
válasz
Kicsirics77 #6296 üzenetére
Nekem most először
Már csak 180 kredit és megvan a következő giftcard, bár még az előzőt sem költöttem el -
Kicsirics77
veterán
válasz
bull84ghia #6295 üzenetére
nem először van már fent ez a szponzor app se
-
bull84ghia
őstag
200 kredit az FMA-n de regisztrálni is kell csak akkor adja meg
-
mandin
senior tag
Napokban eltűnt az AppStoreból a sync.me, nekem még fent van de az sem működik, van valami alternatíva?
-
nord_
veterán
Adatforgalom: amit ismerek és megbízható, az a DataMan. Ha mindenképp ingyenes kell, ott a beépített gyári, csak nullázd le minden hó végén.
Hívásidő: ingyenesről nem tudok. Fizetős a Call Timer vagy ha van jailbreak a telefonodon, akkor CallCounter 3. (Ezt használom, szerintem jobb a Call Timernél.) -
Keksz
senior tag
a Facebook-nak tényleg jót tett hogy 1 napra teljesen eltávolítottam minden azzal kapcsolatosat a telefonról...
Bár mikor visszaraktam és elindítottam nem jött a kis kék pop-up hogy akkor szeretne bekerülni a notification centerbe és nem is volt ott, ahogy elötte sem.DE pár perc használat után jött egy teleslépernyős Facebook üzenet hogy küldene és szeretném ezt bekapcsolni vagy sem?!
Aztán mondtam neki hogy OK
Majd az alkalmazáson belül újból ki/bekapcsolás után h mit is szeretnék megkapni visszakapcsolódott a funkció.. -
tilla3
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan megbízható és ingyenes alkalmazást, amivel számon tudom tartani az adatforgalmamat és esetleg olyat, ami számlálja, a hívásom perceit, meg hogy mennyit beszéltem le az előfizetés árából.
Előre is köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz
szőröscica #6285 üzenetére
Ha van rá keret, mindenképp olyat vegyél, egyrészt gyönyörű a kijelző, másrészt az iPad 1 RAMja már elég kevés sajna, de egy iPad 3 vagy 4 tökéletes választás, nem fogsz csalódni egyikben sem
-
madgie
titán
válasz
szőröscica #6281 üzenetére
szerk: megelőztek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szőröscica #6281 üzenetére
Így van, van benne push, tehát ha kilépsz belőle, akkor is jelzi,ha írtak neked vagy hívnak
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
iPaden a Skype hogyan működik? Háttérben tud online lenni, jelez, ha valaki ír, vagy hív, miközben én netezek, vagy olvasok?
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #6279 üzenetére
Múltkor kellett volna valamit gyorsan felfirkantani, meg mellé egy párvonalas vázlatot csinálni. Ritkán használnám, de akkor nagyon kellene.
Vannak olyanok, ahol arrébb lehet "húzni" a virtuális papírlapot, így nem kell szenvedni a kis kijelzőn: pár szó a képernyőre, két ujjal arrébb rántom a lapot és mehet mellé a rajz. (Mozgatás mellett nagyítani, kicsinyíteni is lehet ezzel a módszerrel.) -
nord_
veterán
Urak,
Tudtok valamilyen jó alkalmazást ajánlani iPhone-ra, amivel gyors kézírásos jegyzeteket, vázlatokat lehet készíteni? A Penultimate bevált iPaden, de sajna ez nincs telefonra... -
Ragnar95
félisten
válasz
Kicsirics77 #6272 üzenetére
Nálam se volt
-
bobooo
addikt
válasz
Kicsirics77 #6272 üzenetére
A World War app volt.
-
bobooo
addikt
80 kredites app FMA-n
-
r3dsnake
nagyúr
Minden sorozat-, mese-, animefüggőnek kötelező app. Bejelölgeted amiket nézel, és nyomon tudod követni, hogy melyik epizódot nem láttad még. Aki párhuzamosan néz több cuccot, mindenképp próbálja ki. Amióta használom, nem kell keresgetnem, hogy hol tartok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #6268 üzenetére
Mondom hogy én sem kaptam. Azt hiszem Totheground írta hogy neki volt valami sms hitelesítés az elején amiben benne volt a kód.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Nem emlékszem kódra. Telepítés után kellett volna kapnom, vagy amikor sorra kerülök?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #6266 üzenetére
Ha nem kaptál az elején ahogy én sem, akkor igen, vagy hosszas levelezgetés Lizzel
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #6263 üzenetére
Ha letörlöm és újra rakom, akkor megint sorban állás lesz, vagyok kapok valami kódot?
-
bobooo
addikt
Juppíí
-
Chosen
addikt
Volt egy teszt valahol, amiben flashlight appok indulási idejét mérték le, de nem találom. Nincs meg valakinek a cikk véletlenül?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #6252 üzenetére
Nekem annyi bajom van vele, hogy iPhone-on ha rányomok a beállítások ikonra kidob. iPad-en működik. Mondjuk pont telefonon használnám.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
A 9mm játék nállatok jó
Nekem bejön hogy gameloft és ennyi meg szol a zene.
Mi lehet a gond? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #6250 üzenetére
Én is lekaptam még reggel de külön leírás kell a használatához. Töröltem is.
-
válasz
ittakary #6181 üzenetére
Felejtős. Csak úgy loggolja külön az appokat, ha folyamatosan megy a Location = akksiidőnek lőttek... Én is maradok a sima Dataman Next-nél, ez a legjobb
Szerk: rögtön utána írtam is a Szápport-nak, hogy kérem vissza a kest, és már vissza is adták (játékpénzből volt, de 5$ az nem kevés...)
-
Mela Kehes
addikt
Az AppsGoneFree-ben volt iCanShop bevásárlás segítő kis app. Elsőre tetszetős, megjegyzi a beírt dolgokat mint a Buy me a pie!
-
bobooo
addikt
Jól belehúztak az FMA-nál
Csak bámulok, hogy mennyi app jött, csak kár, hogy a Donkin Donut-ért nem adja meg.
Meg a többire se
-
peugeotmate
őstag
válasz
adamssss #6241 üzenetére
Igen, megkaptad érte. Majd mikor az iTunes Gift cardot akarod beváltani, akkor lesz lényeg, hogy az US accountoddal legyél bejelentkezve, mert csak ahhoz tudod hozzáadni az adott egyenleget.
Szerk. Ja hogy nem is tudta letölteni, hmm, ez jó kérdés. De ha ott van a reedemed app-eknél, akkor elvileg hozzáírta a kreditet, szvsz.
-
válasz
peugeotmate #6239 üzenetére
Én sírtam.
BTW felkínálta a DonkinDounot-ot, de mivel nem a us acc-al voltam bejelentkezve ezért ne mtudtam letölteni, viszont ott van a redeemed appoknál. Akkor megkaptam érte a kreditet? -
Ragnar95
félisten
válasz
peugeotmate #6239 üzenetére
Akkor nem csak nekem tűnt fel a hasonlóság a szörnyek és a teletubbiek között
Childhood ruined
-
nullzero
tag
válasz
adamssss #6237 üzenetére
Két hete gondolkoztam azon, hogy letörlöm az FMA-t, mert hetek óta kb semmi nem volt. Aztán feléledtek, úgy tűnik marad.
Ajánlom, hogy tartsák a mostani tempót minimum (de a karácsonyi még jobb lenne).
Most gyűjtögetem a dollárokat, sztem Amazon Gift Card és Kindle könyvolvasó lesz belőle, jól jöhet pl nyárra. Jobb, mint a századik iPhone játék. -
Ragnar95
félisten
Akkor úgy mondom,h ekkorra pletykálták.
-
Van FMA-n úja app!
iOS office2013-ról van vmi infó, hogy lesz-e és ha igen akkor mikor?
-
Eszgye
csendes tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy excel táblázatok szerkesztéséhez (xls és xlsx) melyik alkalmazást ajánljátok? Az Office2 HD egész pofásnak tűnik, használja valaki esetleg?
Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem! A videón az egér szerű mutatót hogyan csinálja? Jailbreak nélkül lehet ilyet?
Előre is köszi! -
-
r3dsnake
nagyúr
wtf, megint az alap messenger ikon van a mostani update utan.
-
r3dsnake
nagyúr
Ingyenes az Angry Birds.
-
jimhun
senior tag
válasz
Mela Kehes #6196 üzenetére
Ezen csodalkozom, nekem felajanlja a Dropbox, Drive, Box tarhelyeket mentesre vagy kuldhetem emailben, vagy berakja a Photo-k koze.... es ezeket gond nelkul vegre is hajtja.
-
r3dsnake
nagyúr
Sokkal jobb az uj pedig. Remelem a nagyteso is megkapja ezt az ikont (es hogy vegre megoldjak a hangjelzes bugot is…)
-
Tibee86
nagyúr
Költői kérdés csak, de az FB messenger ikonját, hogy sikerült a fejlesztőknek ilyen ocsmányra csinálni?
-
Másnak sincs app két napja fma-n?
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #6206 üzenetére
Van ingyen is! [link]
-
Mela Kehes
addikt
válasz
DanielK #6205 üzenetére
Kicsit húzós az ára (6€). Közben találtam egyet, ami emailben elküldi a pdf-et. Ha megveszem a + változatot, akkor feltölthetem dropboxba és a többibe is. Az csak 2 € környékén van, de egyelőre elég az emailes is. Szokták akciózni, várok vele még, de azért ezt a reddle-t is betettem a wish listbe.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #6196 üzenetére
Readdle keress rá. Gyártanak sok mindent, köztük egy normális scannert is.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #6200 üzenetére
Ja igen... nem Neked volt gondod azzal, hogy restore után feltéve megint sorba kellett állni?
Ha igen, mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest