Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19294 üzenetére
Én amúgy nem értem mi szükség van külső jegyzetappokra, amikor a gyári ezt a feladatot tökéletesen ellátja, rádaásul bármilyen böngészőből egyből ott vannak iCloudon a jegyzetek.
-
nauro
aktív tag
Használ valaki GoodNotest? Nagyon megtetszett, de most eltűntette a jegyzeteimet.. Volt bekapcsolva dropbox backup, de felulirta az ures jegyzetekkel...
-
szilrobi
aktív tag
Frissült a Yahoo Weather, javították a gps beragadás hibát. Aki emiatt törölte nyugodtan vissza teheti
-
catroot
veterán
válasz
vadászcsiga #19281 üzenetére
Nem is tegnap lett frissítve.
-
Nescafé
őstag
válasz
Nállam is ugyan ez a helyzet..
-
erdoke
titán
válasz
Valami Apple által ajánlott alkalmazás volt tavaly, de ebbol kiindulva csak a dizájn garantált.
Nem próbáltam, csak a Wish Listemen volt még a megjelenése óta. Egyébként 4-5 csillagos értékelését vannak, valahogy csak működésre bírható. -
erdoke
titán
Ingyen van a Foresee.
-
törölt tag
Találtam, köszi!
-
törölt tag
Nekem olyan kell, ami felhőből lejátsza, vlc jelenleg elég gázosan működik.
-
törölt tag
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ha gdrive-ból játszok le valamit VLC-vel, akkor eredeti minőségben játsza le a videót, viszont ha a gdrive saját alkalmazásából indítom el a videóim, akkor iszonyat csúnya minőségben játsza le. Így ha ez beválna, akkor végre megoldást találnék a videóim tárolására. A bibi az, hogy bekockásodik minden videónál a lejátszás és kivág az app, na ez már viszont nagyobb probléma. Van másik olyan alkalmazás amivel hasonló módon lehet lejátszani videót felhőből?
-
bigdady
nagyúr
Nincs nagyon normális fb app. Mondjuk még ez a friendly tűrhető, bár nem mindig jelez...
-
A Paperben, ha kikapcsolom a hangot, akkor van, hogy elnémul, de van, hogy üzenet esetén tovabbra is ugyanúgy pittyeg. De tök mindegy, hogy kikapcsolom-e, mert a következő indításkor ismét be van kapcsolva. Van mód arra, hogy teljesen kigyomláljam a chat részt a programból? Ha már egyszer 2015-ben még nem tart ott a technológia, hogy legyen egy épkézláb FB kliens...
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #19267 üzenetére
Nincs meg az iTunes-ban a PC-den egy régebbi verzió? Mondjuk gondolná a fene, hogy pont egy számológép appot b@sznak szét.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #19267 üzenetére
Én már Windows Mobile-on is a Panoramic Soft számológépét használtam, majd megvettem iOS-én is, amikor nagyon akciózták. Most a Tweetbot fejlesztői is csináltak valamit, illetve ami korábban külön számológép és koncertet volt, összevonták Free + In-App megoldássá. A CalcTape és a Tydlig se rossz. Választék az van bőven.
-
vadászcsiga
félisten
Kva fejlesztő fel perc alatt tönkrevágott egy évek óta használt alkalmazást amit napi szinten használtam iPaden, a néhai Calculator+-t
Egészen ma reggelig használtam mint számológép, es iap megvettem a valutaváltó funkciót amit imádtam. Most scientific calculator lett belőle, valutaváltó huss, eltűnt. Írni nem lehet neki csak a store-ban mint komment
Hogy az a.....most kereshetek újat -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19240 üzenetére
Köszi szépen, ez nagyon hasznos cucc, nem csak iOS eszközről, de gépről is lehet nézni, sőt még távirányítóként is használható az app. Aki velem hasonlóan fél óráig kereste a pin kódját, annak: 0000
-
erdoke
titán
válasz
Mela Kehes #19260 üzenetére
Próbáltam több helyen a hosszú nyomást, engem nem dobott ki.
-
Mela Kehes
addikt
Ha hosszan tartom az ujjam a Week Calendarban egy napon, akkor elő szokott jönni egy gyorsmenü. Most ilyenkor kidob. Kipróbálná valaki, hogy nála mi történik?
-
galaxys80
veterán
Van valakinek arra ötlete , hogy a printer pro nálam , miért nem látja a nyomtatót? Laptopról gond nélkül nyomtatok WiFi-n keresztül.
-
Edi77
őstag
válasz
SpongyaBob #19252 üzenetére
Azt írja, a magyar áruházban nem elérhető, de ha rákeresek, akkor megjeleníti, de leszedni még nem engedi.
-
SpongyaBob
veterán
A VLC ismét fent van az appstore-ba!
Szerk.: Nekem most jelzett, de nem engedi frissíteni
-
galaxys80
veterán
Lehet hülyeséget kérdezek, de létezik, olyan app amivel egy megosztott windows-os mappát elérhetek?
Vagy IOS alatt erre nincsen lehetőség? -
galaxys80
veterán
Találtam egy Tplink-es appot ami támogatja a routerem.[link]
Használja ezt esetleg valaki? Mire is jó ez tulajdonképpen? -
vadászcsiga
félisten
Horizon Go volt már? UPC média boxszal es jelszóval nézhető az összes csatorna
-
Nescafé
őstag
válasz
SpongyaBob #19238 üzenetére
Azt hiányolom én is
-
Nescafé
őstag
Facebook app frissült.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdady #19231 üzenetére
Kipróbáltam, egy gond van vele hogy semmivel nem tud többet mint a Canon nyomtatóm saját gyári ingyenes appja. Még jo hogy nem fizettem érte.
Én inkább a PrintHand-et várom hogy akciós legyen, androidon azt használom (amazon,appstore-ban ingyé volt pár hónapja), ott több lehetőség van a nyomtató beállítására, pl hogy a fekete vagy a színes patront használja, stb. -
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19229 üzenetére
Régota volt mar nekem is a wishnlistben
-
bigdady
nagyúr
Na végre ingyenes 7 eur-ról a printer pro
[link] -
Themes
aktív tag
Az Fb nekem is teljesen megállt, lefagyott, szétesett, csak úgy javult meg hogy töröltem az egészet és ujra raktam.
-
SonyNex7
senior tag
Vettem egy Asus routert hogy az egyebek mellett ac lehetőségeket kihasználjam az air2-ön.
Tudtok ajanlani egy jó FTP kezelő appot amivel felfelé is tudok tölteni ?
-
oszi666
őstag
válasz
vadászcsiga #19209 üzenetére
Nálam iphoneon is total szetesett, le is toroltem a francba.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19220 üzenetére
Ez gáz
Azt nem tudja vmi hogy lehet ezt a tetves vibert lenémitani ne rezegen csipogjon chatelés közben? Még a ne zavarj funkciót is kijátsza akkor is rezeg ....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
SpongyaBob #19215 üzenetére
Csak kikapcsolni tudod. Engem is idegesített ez az állandó egyedi fb hang. Ki is kapcsoltam az ipademen, elég ha drodos telom jelez, azon viszont lehet állítani halisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #19217 üzenetére
Az egész face app gáz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #19215 üzenetére
Létezik.
-
SpongyaBob
veterán
Létezik, hogy a Face app gyári noti hangját nem lehet megváltoztatni?
-
Vasinger!
nagyúr
Akciós a Lost Toys, én lehet megvárom az egy dolcsis akciót, szokták annyira is.
-
atees
őstag
Sziasztok! Használ valaki phoneclean prot? Már egy ideje nem használtam, most probáltam elindítani és vmi idevice drivert akarna telepíteni, de nem tudja. Valaki járt már így? Mi a teendő?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #19209 üzenetére
Nekem az ertesito hang ment el. Azt irtak toroljem a beallitasokban a gyorsitotarat es meg is javult.
-
vadászcsiga
félisten
Ipaden az Outlook szombati frissítése óta a gyári bill totál szar. Level írása közben a jobb oldali gombok teljesen erzeketlenek. Nem tudok új sorba kezdeni, es visszatörölni sem
-
catroot
veterán
Mea culpa!
Nem vettem a fáradtságot, hogy benézzek a beállításokba. Köszöntem!
-
Diokhan
addikt
Üdv! Az normalis, hogy minden app értesítésnek van hangja, de a Facebooknak nincs? Messenger, Twitter, Google+, e-mail jelez hanggal is de a Facebook csak push üzenetet küld es néma, de be van kapcsolva annak is a hang!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest