Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tressy
senior tag
Ki lehet rakni valahogy az ébresztés idejét lockscreenre?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mela Kehes #18793 üzenetére
Az meg korlátozott darabszámú jelszót mutat vagy vegyem meg pc-n is a pro verziót hogy mindent lásak, mint ios-en...
-
bigdady
nagyúr
Ha elhagyom a telóm mwg tudom vhol nézni a 1 password illetve az icloud kulcskaRikában tárolt jelszavakat?
-
penge111
addikt
válasz
legiaap #18605 üzenetére
Áááá, ember ez minden pénzt megér, én megvettem. Irgalmatlan mennyiségű időt toltam bele gyerekkoromban. Hozza a régi idők feelingjét, annyi, hogy grafikán csiszoltak többihez nem nyúltak zseniális alkotás! Tutoriált érdemes végigtolni, mert a sok minuszolgató magától nem jönne rá, milyen pofon egyszerű az irányítás, mondom nagyon jó portolás
-
beci
őstag
Sziasztok.
Tisztító programot tudnátok ajánlani? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18778 üzenetére
Tartsd hosszan az ujjad az egyik levelen és voilà.
-
oszy
veterán
válasz
Mela Kehes #18774 üzenetére
Teljesen olyan
-
vadászcsiga
félisten
Outlookban vajon mit lehet kezdeni a gyorsszűrővel? Kivalasztom hogy olvasatlan, megjelöl 60 levelet es ennyi? Törlés vagy valami?
-
FB-t nem ismerem, iWiW-ről 2008-ban töröltem magam
Droidon a következőket tudja, pontosabban ezekre használom:
1. Időjárás előrejelzés több településre
2. Optimális ingázási útvonal
3. Naptárban szereplő tárgyalásokra útvonal, menetidő
4. Tőzsdei árfolyam (sajnos nincs BÉT egyelőre, Frankfurtot adja helyette)
5. Ebay megrendeléseket is számon tartja
6. Napi programokat jelzi - ezt persze egy naptár app is tudja
7. Jelzi, hogy hol hagytad az autódat - ritkán vezetek ittasan, így erre még nem volt szükségem
8. Ha bekapcsolom a hangvezérlést (moto X), akkor válaszol is hangban. Magyarul természetesen ez nem működik. :-(Ipadre is feltettem, de azon letiltottam a helymeghatározást, így nem az igazi.
-
legiaap
félisten
Na találtam egy Outlook bugot. Ha lezárt kijelzőnél törlöm ki swipe-al az emailt, akkor az ikonról nem tűnik el a jelzés. Be kell lépnem az appba, hogy eltűnjön.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #18763 üzenetére
Nem
Wratherhanem WeatherPro -
Nescafé
őstag
Időjárás appot ki melyiket használja , melyik a legjobb ?
-
oszy
veterán
Valaki keresett a napokban jegyzetelős alkalmazást ha jól emlékszem.
-
törölt tag
Feedly-ben be lehet azt állítani, hogy a lementett cikkeket is úgy nyissa meg ha rábökök mint pl amikor a főlapon megnyitok egy cikket? Mert ha rányomok a későbbi elolvasásba mentett menün belül egy cikkre akkor megnyitja de nem safaris nézetben, csak ha rányomok mégegyszer.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18753 üzenetére
csak komplett google fiókot lehet
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #18722 üzenetére
Jön értesítés mindenről csak azt nem értem mi alapján szortírozza a leveleket az other-be. Nekem betett egy két fontos levelet is.
-
bigdady
nagyúr
Elég off, de ingyenes a Google Earth Pro: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
chatran #18743 üzenetére
Ha van is rá mód, számold ki, hogy mekkora vidi lenne. 1920x1080 az alap 16:9, függőlegesen a szenzor 1080 széles, ha ehhez arányosítod a magasságot, akkor 1080x607pixel lenne a 16:9, ekkora felbontásban venne fel fullhd helyett. (Mivel így a szélességet megtartja, és a magasságot levágja alól, felül. Arról nem is beszélve, hogy így brutális nagy szorzó lenne a befogadott képnél. Tehát alig fog beleférni valami. (Főleg, hogy eleve fotózás és videózás közt is van szorzó, mivel nem a teljes szenzort, hanem csak a fullhd méretű közepét használja videózásnál.)
Ahelyett, hogy elfogatnád és videóznál rendesen.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Van olyan fotós app, aminél be lehet állítani, ha függőlegesen tartom a telefont, akkor is 16:9-es video-t vegyen fel?
-
Nescafé
őstag
Handy Photo mennyire jó most ingyenes 3 euróról ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18731 üzenetére
Google play fiókot hogy lehet törölni? Lehet ott ragadt be valami anno pár éve...
-
bigdady
nagyúr
válasz
Évek óta nem használok androidot pedig.
Redsnake: Outlook meg nem win-nek kéne hogy hazudja magát?
Nálad is usa-ból szinkronizál? Most szinkrinizáltam egyet de ott nem frissült... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tuti az outlook mert nálam is ilyen. Lehet, hogy droidnak hazudja magát az app, az IE is chrome-nak szokta magát.
-
bigdady
nagyúr
Most hogy outlook miatt szétnéztem gmail beállitásaimban és nézegettem a gmail fiókom hozzáférő eszközeit és egy android eszköz szinkronizálgat usa-ból, eltávolitás gomb nincs rá jelszó csere nem segít és kétlépcsős azonosítás után is megy neki. WTF
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18726 üzenetére
Keveritek a ket dolgot. A spamet termeszetesen ugyanugy szuri a gmail es ugyanugy nem fog belekerulni az inboxba. Ha kinyomod a focused dolgot, akkor beesik az inboxba az, amit a gmail szetdobal promotions es social fulekre. Szerintem szuper dolog.
-
Sziasztok!
A Radiation Islandot probalta mar valaki? Ha igen leirna a velemenyet?
Koszi
-
legiaap
félisten
Az outlook mi alapján szortírozza a leveleim focused és other mappákba?
-
r3dsnake
nagyúr
Én vagyok béna, vagy tényleg lehetetlen olyan billzetet találni iOS-re, ami 100%-ig ugyanaz, mint a gyári, csak fekete... Nem kell reklám, nem kell autocorrect, szívecske, gif, ékezet, az égvilágon semmi, csak fekete legyen és ha rányomok, rajzolja ki felette nagyobb méretben, pont mint a gyárinál. 5 telepített app és fél óra után kezdem unni.
-
bigdady
nagyúr
De durva megváltoztattam a gmail jelszavam és outlook nem kéri az újat, azóta is fogad mindent
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18713 üzenetére
ja értem
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18711 üzenetére
Gmail tudta egyedül ez előtt nálam
-
Regiee
aktív tag
Ez a Tapatalk kifagy akármit szeretnék csinálni már a fióklétrehozásnál. Másnak megy rendesen? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest