-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az volt hogy rányomtam, nem történt semmi, tehát mintha rá sem nyomtam volna. Aztán eltelt vagy 10 perc és írta is hogy megtelt a tárhely, pár gigám volt szabadon pedig még. Néztem a tárhelynél, 0Bájt kb lefőttem 1 perc alatt.

Szóval utánna próbáltam sokmindent, először a beállításoknál, safari előzmények törlése, battery doctor, az sem talált ilyesmit, tényleg mindent. Végső megoldásként hívtam az Apple supportot, rendesek voltak utánna néztek de ő sztem azthitte h fel akartam tenni az iPadre a win 10-et, de mondom szó sincs ilyenről, mert még ha lehetne se tennék ilyet
Aztán iTunes-ban rányomtam a visszaállításra, mert tegnap délben csinált az iPad bizti mentést, na arra rányomtam, de frissíteni akarta a rendszert, amit nem értettem hisz a legfrissebb volt, jó had csinálja, pár percre rá hibaüzi, hogy a művelet megszakadt...
Aztán megint nem tudtam mit csinálni, a vicc az volt hogy míg iPaden 668MB-ot írt szaabd helynek battery doctornak köszönhetően, addig iTunesban 2,6GB-ot
Ezt a supportos nő sem értette miért lehet.
Aztán mondom akkor rányomok iPaden arra hogy minden adat és beállítás törlése, aztán 2x is rákérdezett biztos vagyok-e benne, ill. készítsen-e biztonsági mentést a jelenlegi állapotról, rányomtam hogy nem mert akkor nem vagyok előrébb, inkább a tegnap délit állítsa vissza.
Aztán írta h mindent törölni fog, ez volt a második figyelmeztetés. Aztán alma logó és elkezdte csinálni. Utánna úgy indult el a vas mintha most vettem volna és közben természetesen kiírta a nyelvi beállítások után ill. a wifi beállítása után hogy lépjek be, aztán rákérdezett hogy új ipadként vagy meglévő bizti mentésként álítom vissza a vasat. A továbbra nyomva fel is ajánlotta hogy iphone és ipad bizti mentés van, az ipad tegnap déli, arra kopp aztén gyönyörűen beállított és letöltött mindent ahogy volt az egész. Áldom aki kitalálta ezt a remek biztonsági visszaállítást. Sőt a vicc vagy pozitívum még, hogy 3-4GB helyem volt, most van 7,8
Pedig ua van feltéve ami eddig... Szóval így jártam, de tanultam belőle, ezt bele lehetne írni esetleg a felső kis tájékoztató sávba, mert ez hatalmas szívás lett volna ha ez se segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi