Hirdetés
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Vigyázz, hogy a fedél mágnese ne ragadjon meg picuri fémszilánkot, mert észrevétlen a bolyhos anyagba csücsülve csak lecsukott állapotban, némi nyomás hatására képes karcolgatni az üveget. Nekem sikerült..
ha nem is durván.
Az üvegfólia a legjobb megoldás, ha biztonságosan és tartósan kívánod megvédeni a százezer forintos kategóriájú vágódeszka üveglapját. Nyitott állapotban simán ráeshet kulcscsomó, töltőtoll, kavics, gemkapocs, tű... csavar... Nyitva is elejtheted és ha rápuffan bármi fémre, kavicsra, ott maradhat a nyoma, ha be nem törik és akkor nagyon frusztrálódik az ember.
Amikor az iPad4-et (2012-ben) kivettem a dobozból tesóm nézegette és elejtette a márványra fél méter magasból, mert kicsúszott a kezéből. A használat 3. percében behorpadt a sarka. Amúgy még hibátlanul megy.
Az Air2-re meg nagyon vigyázok, mert sokban van. Nem úgy, hogy buborékfóliában nézegetem, mert hozom viszem, "dobálom" a kocsiba, táskába, bringával, hanem tokkal, fóliával bevédve elfogadható kompromisszumokkal biztonságban tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem is durván.