Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz
SoldierL
üzenetére
Volt hasonló tokom nekem is, árban ezen a szinten mozgott, de nagyon gagyinak találtam. A gumi, ami a műbőrt és a műanyag vázat összetartott pillanatok alatt eltűnt, és így már nagyon nehezen állt meg az iPad, mert nem illeszkedett normálisan a vájatba. A logó szabadon volt, de ha csak nem ejtesz közvetlenül rá valamit, akkor esélytelen, hogy megkarcolódjon. Mindenesetre én három hónap használat után cseréltem egy egyszerű gumitokra, az jobban bevált. Ja, és ne értsen félre senki, ezzel a hozzászólással nem a fenti tokot akartam minősíteni, csupán a saját tapasztalatom írtam le egy hasonlóval. Ez valamennyivel jobban néz ki (és sokkal jobb állapotban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest