Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Lehet, valamit rosszul csinálsz. Nem kell JB, nekem sincs, minden ráklomot blokkol nálam.

Telepítsd ahogy írja.
    Nézd meg, hogy a wifi beállításon belül automatán maradt-e az alsó sor (nem tudom mi az, nincs nálam ipad), ha igen, akkor ott van-e a megadott elérési útvonal vami .....is végződésű.
    Ha ez ok, akkor indítsd újra a Safarit és nem lehet benne reklám!

Tubexet passzolom.

@Ragnar: nem kell JB -> életemben nem csináltam. Azt tudom tapasztalatból, hogy droidon az Adaway csak roottal megy, de itt anélkül is, mert a forgalmat vezeti keresztül egy proxy-n, az szedi ki a szart. (nem vagyok informatikus.)

Este teszek be nektek screenshotot reklámmentes Prohardverről, ha hitetlenkedtek.

Pont hogy kell JB ahogy a kolléga írta is, az iAd rendszert használó hirdetéseket nem tudja kiszedni, hiszen azt az iOS egy API-ján keresztül implementálják a fejlesztők az appba, abba nehezebb belenyúlni külső appnak...
    Mondjuk a leírást szerint pont nem használ proxyt vagy VPN-t az app, ezért is hitetlenkedem végképp, hogy képes blokkolni bármit is, mivel a leírás szerint a telefonon szűri a forgalmat, ami nem hittem,h JB nélkül lehetséges és be is igazolódott, h csak részben lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák