Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parson
üzenetére
nem igazán sikerült értelmezni: senki nem a stabilitásról beszélt - én sem...
senki nem beszélt lefagyásról, kompatibilitási gondokról vagy esetleg bugokróla beta már nem igazán beta, csodákat már nem fognak tenni a rendszer fluiditása az fog maradni, amit most mutat a beta
főleg hogy egy 6 éves készülékről beszélek csodát nem vártam, és senki ne is higyje azt hogy az utolsó pár napban azért izzadnak a fejlesztők, hogy pont az én ezer éves készülékemet hozzák rendbe és optimalizálják...
semmit nem fog már változni, és erre most volt lehetőség kipróbálni még a hivatalos kiadás előtt, mert akkor néha csak napok/hetek állnak a rendelkezésre a visszatérésre -
HdRew
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Pontosan.
Én anno iPhone 5-ön 7.0.1-en voltam rengeteg ideig, amikor már 8.3.4 volt azt hiszem. Akkor kellett frissítenem, hogy kicseréljék garisan az akkumulátort. Brutálisan belassult utána a telefon természetesen.
Aztán jött az iPad Air 3, az is az utóbbi időkben már elkezdett nekem akadozgatni. Most az új Air-rel ugyanazt csinálom és teljesen fluid minden.
De ott az ellenpélda is, AW S5 érezhetően gyorsabb lett frissítés után és mintha az akku is jobban bírná.
Jelenleg i11 pro van, most volt 4 éves nekem, valójában ugye 5. Már gondolkodom rajta, hogy mikor kéne lecserélni, tavaly novemberben cseréltettem rajta egy akkut, szóval még jövő nyárig talán kibírom.
Szóval szvsz még max. 1 főverziót és annak alverzióit érdemes frissíteni, de utána pedig mivel főleg a legújabb hardverre optimalizálnak már nem lesz annyira smooth az újabb szoftverekkel az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest