Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki iPad Numbers kombó használatában otthon van.
Készítettem egy táblázatot, nincs vele semmi gond, már mint a használatával, de ha megnyitom iPad-en, hiába nem szélesebb a táblázat mint a képernyő, amikor görgetem folyamatosan jobbra megy a kép a fehér területre, ami kegyetlen bosszantó. Nyilván ilyenkor folyamatosan vissza kell húznom bal oldalra az egészet. Nincs valami megoldás arra hogy ezt "rögzítsem"?Remélem érthetően írtam le és tudjátok mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest