Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki iPad Numbers kombó használatában otthon van.
Készítettem egy táblázatot, nincs vele semmi gond, már mint a használatával, de ha megnyitom iPad-en, hiába nem szélesebb a táblázat mint a képernyő, amikor görgetem folyamatosan jobbra megy a kép a fehér területre, ami kegyetlen bosszantó. Nyilván ilyenkor folyamatosan vissza kell húznom bal oldalra az egészet. Nincs valami megoldás arra hogy ezt "rögzítsem"?Remélem érthetően írtam le és tudjátok mire gondolok.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy iPad-et. Szeretnék hozzá venni egy ceruzát, a Pencil alternatívát.
Nem szeretnék annyi pénzt kiadni a gyári Pencil-re, ezért gondolkodom valami másik eszközön.
Nem grafikai munkára lenne használva, illetve csak nagyon minimálisan, nagyrészt írni szeretnék vele.
Tud valaki ajánlani valamit helyette, ami be is vált neki? -
Boss81
senior tag
Szisztok!
Sikerült lecserélnem a régi iPad-et, egy iPad pro 12.9-re és, szeretnék rá védelmet , tokot, és kijelzővédőt venni, ki milyet javasolna, illetve kinek mi vált be.
Billentyűzetes tok nem érdekel
.Köszönöm előre is.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Bocs a kérdésért, de kijött már a 14.7-es verzió?
-
Boss81
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem tudom, de nekem sem dobja fel, már hirtelen azt hittem nálam van gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi a tippet