Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Raspberry Pi
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest