Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest