Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
leírtam már, hogy nekem volt már több készülékem, amin helyesbítésre szorult a vásárlási dátum: AirPods, Watch, iPad ... nem egy nagy story, újak voltak, egy telefonhívásomba került, ezt ideje elfogadnod hogy létező jelenség
viszont hozzáteszem, hogy azóta sem derült ki, hogy 3uTools hány ciklust mutatott akkuban, szóval teljesen felesleges ezen pörögni
"Közben kiderült az is, hogy elméletileg használati előzményt mutatott az akku."
ez mit jelent? be volt aktiválva a dobozból kivéve és ott volt a Settings / Battery ? mert akkor nem kérdés hogy tényleg használt a készülék...
vagy ránéztek Coconut Batteryvel vagy 3U-val és több ciklus? akkor sem kétséges hogy tényleg használtde a srác azóta sem ír, szóval szerintem engedjük el
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Villanyszerelés
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest