Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epson nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Micro Four Thirds
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mostanában azt kezdte el játszani a 2018-as iPad Pro-m, hogy másnap délutánra ~10%-ra meríti magát az esti olyan 70-60%-ról és a wifi is be van nyomva rajta, tudom hogy ha nem beállításokból nyomom ki, akkor nem kapcsol ki igazából, de eddig mindig akkor nyomta vissza amikor felébresztettem.
Valaki tapasztalt ilyet?
Sajnos az akku infót elfelejtettem kifotózni, de 0:00-tól úgy megy le mint a nyíl.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest