Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Asszem 2010-ben vettem mai ertelemben vett okostelot(talan 3GS-t). Onnantol kezdve masfel-max ket evente a nagyon erezhetoen csokkent aksikapacitas miatt (is) lecsereltem ezeket egeszen 2020 aprilisaig.
Akkor vettem ujra iphone-t. Ugyanugy toltottem, mint elotte. Teljes lemerules kozeleig hasznalva, majd egesz ejszakas feltoltes. Mivel itt van aksi elettartam kijelzese, meg tudtam nezni hogy allok. Igazabol kurva ideges voltam, hogy 2020 szeptemberre? oktoberre?… mar nem tudom pontosan, de erezhetoen csokkent a napi felhasznalhatosaga a telonak. Megneztem, lement 87%-ra ez az ertek. Kicsit karomkodtam, hogy esse’ fogja sokaig huzni es akkor (mivel valahogy a kornyezetemben levo embereket ez nem sujtotta) elkezdtem rakeresni. Hamar megtalatam a Tech2 egyik errol szolo youtube videojat (nem linkelek, keresse meg akit erdekel). Az ott elmagyarazottak alapjan vesztenivalo hijjan elkezdtem 20-80 % kozott tartani a telefont, hatha nem akkora fasság’ az egesz es a mostani allapot… 83%.
Tehat fel ev alatt 13%-ot sikerult kihasznalni az aksibol.
Majd ket ev alatt 4% lett ez az ertek.Innentol kezdve nem erzem szukseget, hogy az iphone 11-et lecsereljem. Meg pont annyira jo mindene, hogy elegedetten hasznalom es meg latok benne 2, de lehet, hogy 3 evet is. Ertem en, hogy nem en vagyok az akarmilyen targyert, de feleslegesen pongyolán hasznalni is ertelmetlen, plane, ha azert veszi az ember a dragabb cuccot (mint en is, egy M1 csipes air a sima ipad helyett), hogy majd az hosszu ideig lesz jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest