Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu #40434 üzenetére
Nem nézegettem, de újra emlékszem...
-
válasz
sityupityu #40431 üzenetére
Az egy nagyon szerencsés, új állapotú vétel volt, 30 k körül volt akkor az ára. Most inkább nem nézegetem, de AP2 is van 40 körül bevállalhatóan. Az a baj, hogy tetszenek az Apple termékek, Magic Mouse-on is gondolkoztam, szerencsére közben kipróbáltam a Samsung Tab-hoz használt egeret és teljesen jól működik.
-
válasz
sityupityu #40426 üzenetére
Köszi neked is. Végül Adonit stylus Note+-t rendeltem, mert van benne valamennyire működő nyomásérzékenység pár app-al és anyiba került, mint a Crayon. Rajzolgatásra marad a régebbi iPad Air és az Apple Pencil, azon már nincs céges felügyelet, elvileg a fiam használhatja majd.
(Amúgy igazad van, az AP1-et is akciósan vettem végül, bár előtte volt valami olcsóbb alternativám. Amit nem találok most.)
-
Sziasztok,
Sajnálattal vettem észre, hogy az új (céges) iPad Air (4th gen)-del nem kompatibilis régi Apple Pencil 1-em. Az új Apple Pencil 2 50k körül van, az 1-est 20k körül vettem... Van valami valóban működő alternatíva az Apple Pencil 2-re? Bocs, ha nem jó topikban kérdezem...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest