Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Cuki ez az iPad9. Az iPhonehoz hasonloan 3 perc volt beallitani, mindent tudott egybol. Kelloen gyors. A 4 havi laptapirt is behuztam hozza 1500-ert.
-
szőröscica
addikt
Hallgatva rátok, rendeltem egy iPad9-et, inkább veszek egy másodikat 5 év múlva, ha kell.
Remélem, holnap kihozzák és hétvégén játszhatok vele.
-
szőröscica
addikt
10 evre vennek iPadet, feladata csak netezes, Zoom es youtube. Most egy iPad4-em van, de miota nem kap szoftverfrissitest, egyre nehezebben hasznalhato, sok weboldal nem mukodik mar megfeleloen, appek sem (pl. YouTube, duolingo, stb) es persze nagyon lassu is lett mar.
Sima iPad9-et vegyek vagy megerheti ilyen hosszu tavra az M1 chipes uj Air? Legkisebb modellt vennem.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok! Itthoni “melos” tabletnek egy iPad 4-et hasznalok. Oregecske, de uj koratol az enyem es egyszerubb weboldalak, illetve youtube nezegetesre tokeletes es legalabb nem is feltem sehol. Ma reggel azonban meglepodtem. Elinditottam a youtube appet, de frissitest kert - ellenben a legujabb a youtube appnek az app storebol 12-es iOS kell, mig az en iPademen a 10.3 a legutolso, ami elerheto.
Ez azt jelenti, hogy ennyi volt? Vennem kell egy uj iPadet vagy esetleg van alternativ modja a youtube app feltelepitesenek, esetleg masik alkalmazas amivel youtubeot lehet nezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest