Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD FX
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott egy iPad 8th és egy Airpods Pro.
Szoktam ismerősökkel CoD Mobile-ozni játékon belüli voice chat-elgetve és az a problémám, hogy szerintem kizárólagosan csak az iPad mikrofonja van mindig használatban.
Ez onnan is nyílvánvaló, hogy amikor fülemben a fülessel elmegyek egy kicsit arrébb a szobában, akkor már halkan hallanak, amikor pedig teraszon vagyok, akkor már egyáltalán nem hallanak. Én persze hallom őket minden esetben (nyílván BT hatótávolságon belül).
Vagy ez ilyen tud csak lenni és csak rendes telefonhívások vagy videóhívásokkor tud csak aktív lenni az Airpods mikrofonja?

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer LED monitor (B247Y)
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest