- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csszorsi
üzenetére
őszinte leszek a 32GB ma már tényleg nem számít valami soknak
- a rendszer elhasznál belőle kb 7-8GBot alapból, tehát durván a tárhely 25%-a alapból kuka
- az alap alkalmazások (youtube, spotify, apróbb játékok) nem foglalnak sokat, párszáz MB (ebből mindig telepít néhányat az ember, mondjuk legyen ezekre 3-4GB elrakva)
- a nagy manapság elég menő autós/lövöldözős játékok már akár 3GBosak is lehetnek ebből 2-3 db és -10GBel lehet lenni rajta, nekem ÉVEKIG volt 16GBos iPadem (iPad 2-3-4-Air1-Air2), de én nem is játszom rajta, mindig csak alap dolgokra használtam
szerintem el lehet lenni a 32GBoson, tehát örülnek neki a skacok majd, de simán lehet hogy fél-egy évente majd kell csinálni egy rendszervisszaállítást hogy kiürüljön a sok sallang fájl a rendszerből
iCloud nem menti meg a hazát ebben az esetben - ott csak dokumentum/fénykép tárolás lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad gen 7
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest