-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Szerintem abszolút jó választás a mini erre a felhasználásra. Én egy mini 2 est használok ugyanerre, próbálkoztam lecserélni nagyobbra, egy 12.9 es pro val próbálkoztam, de annyira kényelmetlen volt útközben hogy pár nap használat után váltottam is vissza minire.
Viszont ha nem sürgős a vásárlás akkor én várnék a helyedben, mivel azt pletykálják hogy idén érkezik az újratervezett mini, valszeg az új ipad air dizájnjával. Azt olvastam hogy fizikailag nem lesz nagyobb, csak a kijelző fog nagyobb helyet elfoglalni az előlapon.
Sőt a macrumors szerint mini ledes kijelzőt kaphat mint az új ipad pro-k! [link]
Mondjuk én ebben nem hiszek annyira, mivel a mininek a méretén túl a legnagyobb sellingpointja eddig a jó árfekvése volt, és ha miniledes display lenne benne, tuti hatványozottan drágább lenne mint az eddigi minik.
Személy szerint én annak örülnék a legjobban ha OLED kijelző lenne benne! De lehet hogy bilibe lóg a kezem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest