Hirdetés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Stinsonina
üzenetére
Nincs alapból weather és calculator, ezek helyett érdemes keresni valamit mert ezeket kb. mindenki használja.
Weathernek az Accuweathert ajánlom, mert ez az ingyenes verzióban is tud mindenféle radart és radaros előrejelzést.
Számológépnek nagyon-nagyon régóta a Calculator∞ a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha nem zavarnak a reklámok de szerintem megéri az árát. Nagyon okos, tud mindenféle osztott képernyőt, historyt, stb. stb.
Amit még érdemes lehet:
Videolejátszóból is kb. mindent kipróbáltam és hands-down a legjobb az Infuse. Van egy párszáz forintos havidíja, de itt biztosan nem fogsz belefutni semmibe amit nem játszana le, minden propriety codec-et ismer, HDR-t is remekül lejátszik, van DLNA, meg mindenféle file importálós support. Alap dolgokra a VLC is tök jó, viszont ott jópár pofonba belefutottam mielőtt fizetős után néztem.Redditre Slide vagy Apollo ha használsz egyáltalán Redditet.
Valamint új device-ok mellé jár bizonyos ideig ingyenes Apple TV+, Apple Arcade előfizetés és ha jól emlékszem Apple Music-ot is ki tudod próbálni pár hónapig. Ezekkel érdemes élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest