Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Stinsonina
üzenetére
Nincs alapból weather és calculator, ezek helyett érdemes keresni valamit mert ezeket kb. mindenki használja.
Weathernek az Accuweathert ajánlom, mert ez az ingyenes verzióban is tud mindenféle radart és radaros előrejelzést.
Számológépnek nagyon-nagyon régóta a Calculator∞ a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha nem zavarnak a reklámok de szerintem megéri az árát. Nagyon okos, tud mindenféle osztott képernyőt, historyt, stb. stb.
Amit még érdemes lehet:
Videolejátszóból is kb. mindent kipróbáltam és hands-down a legjobb az Infuse. Van egy párszáz forintos havidíja, de itt biztosan nem fogsz belefutni semmibe amit nem játszana le, minden propriety codec-et ismer, HDR-t is remekül lejátszik, van DLNA, meg mindenféle file importálós support. Alap dolgokra a VLC is tök jó, viszont ott jópár pofonba belefutottam mielőtt fizetős után néztem.Redditre Slide vagy Apollo ha használsz egyáltalán Redditet.
Valamint új device-ok mellé jár bizonyos ideig ingyenes Apple TV+, Apple Arcade előfizetés és ha jól emlékszem Apple Music-ot is ki tudod próbálni pár hónapig. Ezekkel érdemes élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest