Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Most vettem iPad-et (9.7-es), de a kijelzővel kapcsolatos hsz-eket olvasva egyelőre nem is merem használatba venni.

Rendeltem hozzá egy ilyen tokot, ez jó minőségűnek tűnt, remélem jövő héten megérkezik:
[link]
Tudtok konkrét kijelzővédő fóliát ajánlani? Olyat ami a tokkal használva nem penderedik fel, nincs érzékelési probléma sem és nem is túl vastag.
youtubeos videókon látni, hogy némely esetben felteszi a kinyitható tokot, mire feljön itt-ott a fólia széle.
Mobilomhoz én nem is használok fóliát (és 0 karc van rajta), szóval fogalmam nincs milyen márka lenne jó.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bigme HiBreak Pro e-ink okostelefon
Üzleti előfizetők hirdetései
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest