Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera1
tag
válasz tuzpenge #42329 üzenetére
Most este csak Bluetoothon külső hangszóróból volt hang, úgy használtam. Le csatlakoztam a Bluetooth-ról és visszajött a hang. De ezt napközben számtalanszor megtettem és nem reagált rá.
Talán az okozott zavart, hogy tegnap a kislányom kidöntötte a poharát és némi víz folyt az Ipademre, de gyorsan kivettem a szilikon tokból és letöröltem a vizet róla. Másra nem tudok gyanakodni.
Kb. 4.5 éve használom és soha nem volt ilyen jellegű probléma vele.[ Szerkesztve ]
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Az Ipadem fülhallgató üzemmódba került. És nem akar visszaállni. Nincs alvó üzemmódban, sem néma üzemmódban, egyszerűen sem zenét hallgatni nem lehet, sem videón (pl. YT) nincs hang. Most frissítettem az ios-t, ill többször újraindítottam, de nem segített. Valakinek ötlete, hogy mit lehet ilyenkor tenni? A legszebb, hogy nincs is fülesem hozzá, így soha nem is volt füles csatlakoztatva hozzá. Ha mégis szeretnék hangot kicsiholni, akkor bluetoothon külső hangszóróval tudom csak megtenni.
-
Caldera1
tag
válasz kchris78 #25322 üzenetére
Oké, köszi.
Egyáltalán nem olyan nagy a probléma, mint tegnap ez elsőre tűnt. Az is megzavart, hogy pl. ahogy az iPaden csatoltam a képeket a levelezőben, ott is csak ikonok jelentek meg a képek miniatűr változata helyett, ahogy azt legalábbis eddig megszoktam más platformokon. -
Caldera1
tag
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már a nyomoromban mert hülyét kapok:
Emailben fotókat szeretnék küldeni mellékletként. Elkövettem azt a hibát, hogy heic formátumban mentette a képeket, ez fel se tűnt eddig, csak a küldésnél szembesültem vele...
De!
Miért csak az iCloude drive szerepel tallózási lehetőségként, ahol a képeket kereshetem?
Ha már csak az iCloude-ot engedi ahol kereshetem a csatolni kívánt fotókat, akkor meg miért nem menti automatikusan oda az összes mappa fotóját? 1 mappát végül valahogy feltornáztam az iCloudre - de hogy hogyan, fogalmam nincs.
Átállítottam, hogy ne heic-ben mentsen. Az azóta készített fotókat nem tudom csatolt fájlként elküldeni, mert nincs feltöltve az iCloudba.
App converter nekem nem működik, hibát ír ki. Ugyanez pepitában, ha böngészőben szeretném konvertálni, elkezdődik a feldolgozás, majd végül az eredmény: failed.
Droidosok úgy tudom látják a heicet, de windowsosok tuti nem, mert a WP telóm nem látja.
Szóval ti milyen konvertálót használtok, ami ingyenes?No és hogy tudok fotó mappát törölni?
Ha a feleslegessé vált mappából kitörlöm a képet, kitörli az eredeti mappából is. Nyami -
Caldera1
tag
Nem hogy ez az első iPadem, de az első tabletem is
Olyat olvastam én is, hogy a tok megkarcolta a kijelzőt, ezért remélem jó minőségűt választottam. Mert hurcibálni mégis csak fogom a tabletet. A mobilom mindig a farmerem bal zsebében van, mellé sosem teszek semmit, ezért az nem is karcolódik (se tok, se fólia rajta). De az iPadem mégse tudom zsebre rakni, no meg az autóban is valahogy szállítani kellene... Végül is azért választottam tabletet és nem notebookot, hogy mindig kéznél legyen, ha szükséges, de ne kelljen egy aktatáskát cipelnem miatta. -
Caldera1
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Apple pencil használata se indokolná a fólia használatát?
Vagy csak parasztvakítás ez a fóliamizéria? -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Most vettem iPad-et (9.7-es), de a kijelzővel kapcsolatos hsz-eket olvasva egyelőre nem is merem használatba venni.
Rendeltem hozzá egy ilyen tokot, ez jó minőségűnek tűnt, remélem jövő héten megérkezik:
[link]
Tudtok konkrét kijelzővédő fóliát ajánlani? Olyat ami a tokkal használva nem penderedik fel, nincs érzékelési probléma sem és nem is túl vastag.
youtubeos videókon látni, hogy némely esetben felteszi a kinyitható tokot, mire feljön itt-ott a fólia széle.
Mobilomhoz én nem is használok fóliát (és 0 karc van rajta), szóval fogalmam nincs milyen márka lenne jó.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest