Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPad mini 2-öm a [link]-en látható hasonló hibával.
Tehát ha feltöltöm 100%-ra akkor kis idő múlva kikapcsol és nem is hajlandó bekapcsolni, csak a lemerült akksi ikont mutatja, addig míg egy fél percig kissé megmelegítem hajszárítóval home gomb mögötti hátlaprészt, ezután megjelenik az alma ikon és elindul. Amíg nem merítem le legalább 99%-ra akkor képes kis idő múlva ismét kikapcsolódni csak és kizárólag 100%-os akksinál. Amint 99% és 1% között van az akksiszázalék akkor minden gond nélkül napokig elvan kikapcsolódás nélkül. Olyan mitha szoftverhiba lenne,pedig nem, többször frissítettem, jelenleg legfrisebb ios 12.1 van rajta.
Valaki találkozott már eféle problémával? Mi okozhatja? -
kispéé
senior tag
Én most vettem aprón egy ipad 4-et, tudom nem új, iphone 7-esemhez képest néha gondolkodik döccen egyet ios10 alatt, de nem olyan vészes. A régi iphone 4s-em egy kínhalál volt ios9 alatt, az már rossz volt.
Ennyi pénzért androidban semmit értelmeset nem találtam. És azért ez az ipad 4 még sok alap dologra elég, főleg az asszonynak, meg a gyereknek nem beszélve a retina display-ről, az még mai szemmel is szuper, akksija nem különben! Nem bántam meg! Ja, 37 ezer volt dobozosan, ajándék tokkal, enyhén karcosan... -
kispéé
senior tag
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
ios 10-ben van lehetőség családi felhasználásra, úgy értem, be lehet jelentkezni több felhasználóval (apple id-vel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,szóval ha belépek a sajátommal akkor az én facebook profilomat tölti be , én icloud képeimet látom stb. De ha az asszony lép be, akkor ő meg a sajátját lássa, ezért nem akarok kettő ipad-et tartani, mint ahogyan az Apple szeretné