Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Pontosan nem világos mit mivel akarsz hotspotolni (mobilnetet megosztod a táblagépre és az wifin?) Egyébként gamepad támogatás nélkül szerintem jelen formájában használhatatlan. A ravasz gombok fent vannak a képernyő tetején, közben a két gombát is kell irányítani és akkor még a d-pad és az x,o gombokhoz hozzá sem nyúltál.
Este kipróbálom, hogy megy e így de szerintem jobban jársz ha veszel egy vitát ha szükséges a remote play. Egyébként mivel streameli így nem kell hozzá erőgép. Nekem egy 10'5 pro van amivel kipróbáltam mikor kijött. lag nem nagyon volt, csak az irányítás gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Router gondok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest