Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Alexa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget.
Sikerült a visszaállítás, új iPadként lett beállítva, de nem segített. Közel 4éves a tab, az akksija már nem az igazi, hamar lemerül. ( youtube videó nézésnél 2.5 óra) Tudnátok, szépen és megbízhatóan dolgozó szervizt. Kingtel, isamurai, iSzerelés ezeket találtam, de egyiket se ismerem, hivatalos apple szervizt meg nem találtam lehet nem jól kerestem.
Kösz előre is
Üdv
-
keszo
őstag
válasz
Alex91
üzenetére
Hát, köszönöm.
Ezt ismerem, ezért kérdeztem mert nekem ez nem egyértelmű.
"Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch törlésekor az iPhone keresése és az Aktiválási zár kikapcsolódik. "
akkor ez most már automatikus?
régebben mindenki azt mondta ha nincs kikapcsolva és úgy történik a visszaállítás tégla lesz a gépből -
keszo
őstag
Sziasztok
Szeretném az iPad Air-remet, visszaállítani, de nem szeretnék téglát csinálni belőle.( elszeretném adni mert kaptam egy 6. gen. iPad tabot)
az egymás utániság érdekelne, hogy pontosan mi mi után következik
iCloud-ból kijelentkezés vagy a készülék keresés kikapcsolás(?) vagy még valami
és utána a tabon megcsinálni az alaphelyzetbe állítástiPaden még 10.3.2 ios van, most rádugtam pc-re és az iTunes frissíteni akarja 12-esre. Engedjem?
még valami:
wpsoffice alkalmazás van a tabon, az iTunes azt mutatja, hogy vannak benne doksik ( regények voltak rajta olvasva) de a tabon ezeket nem találom.
Most akkor ezek rajta vannak valahol vagy sem?Kösz előre is
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mozilla Firefox
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung galaxyS8ultra
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs