- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
galaxys80
üzenetére
Van egy translator pluginja, amiről ellenőriztem is, hogy be van kapcsolva. A google helpje szerint ha egy idegen nyelvű oldalra lépek, fel kellene kínálnia az oldal szövegének a lefordítását. A help oldal szerint lennie kellene egy "translate" funkciónak. Egy tutorial videóban kicsi gomb tűnik elő jobb oldalon fent, amire pöttyintek, és teszi a dolgát. Na az a gomb nem tűnik elő. Van valami különös oka annak, miért nem?
A google feedback oldalon már leírtam a problémát, hogy talán egy tutorial video is segítség lenne, de mire ők reagálnak, szerintem addig ne akarjak féllábon állni. Bármilyen ötletnek örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Crimson Desert
- Asztalos klub
- EA Sports WRC '23
- Modding és elektronikai kérdések
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest