Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Csak hogy én is mondjak valamit az Apple garanciáról..🙂
Párom magánszemélyként vásárolt ipad 2017et készüléket hivatalos viszonteladónál. Természetesen valamivel több mint egy év után jelentkezett rajta egy hiba ami miatt használhatatlan lett, ezért mivel sokat járok Budapestre felvittem az iStyle Corvinba, foglaltam időpontot is. Ott elég jól elhajtottak, hogy erre már nincs semmi garancia és 102 ezer forintért fődarab csere történhet, mert az Apple szervizek egyébként önköltségre sem javitanak, sem sehogy, ha van egy hibás ipad már küldik is el mi meg kapunk refurbot.
Ezután gondoltuk, hogy akkor bevisszük oda ahol vásároltuk, ott a lányok a pultnál azt sem tudták mi az a +1 év apple termékekre. Pont arra járt az üzletvezető és ő persze ismerte, készséges volt és mondta felküldik, de a +1 ami ugye a szavatosság ott nekem kell bizonyítanom hogy már a vásárlás időpontjában hibás volt. Nyilván tudjuk hogy ez lehetetlen. 2 héttel később visszajött az ipad ugyanazzal a 100 ezer forintos ajánlattal, végül eladtam ezt hibásan és vettem egy 2018as ipadet.
Szóval ennek tükrében vásároljatok.. nekünk számtalan Apple termékünk van és ez volt az első ami elromlott. Én soha többet nem vásárolok hivatalos helyen Apple terméket, lényegében drágább 20-50-80 ezer forinttal alapártól függően mint egy GSM boltban és amikor szükségünk lenne a +1 évre akkor még én bizonyítsak.. szánalmas 🙂
Én itt ábrándultam ki az Appleből, azóta már a telefonom le is cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest