Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Jah, hiányzik a Desktop OS róla. Ha az lenne, akkor best buy. Persze, most mindenki azt mondja, hogy nem kell az rá, így a jó, de mivel valszeg az eladásokat az eléggé ösztönözni fogja, és koptatja szépen lassan kifelé a notebook-okat a tablet (legalább is ez az irány szerintem), amikor kiadja az apple iPad-ra is, akkor majd az lesz a non plus ultra mindenkinek! Hogy hűűű, váá, de király!
Valami hibridet kellene kitalálni, hogy ha mondjuk billentyűzettel használod, akkor asztali OS-re váltson, ha lecsatolod, akkor meg átváltson iOS-re, vagy valami átmenet legyen. Szerintem.
De amíg van macebook, addig azt is el kell adni, szóval majd valamelyik ujjukba bele kell harapni, és terelni az embereket az újabb rendszerek felé.
De ezt már oldják meg ők! Szerintem 2-3 éven belül már nem sima iOS fog futni az iPad-eken, hanem valami hibridebb, 2in1 megoldás, és szerintem akkor lesz mindenkiben megint az "must have" érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest