Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- VR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tegnap este volt lehetőségem megfogdosni az új ipad pro-kat, és pokoli dögösek lettek. A 11 inch es viszont nekem pici. Konkrétan ipad mini feeling. Az igazi szerintem a 12.9 es. Nagyon betaláltak ezzel az “új” designnal, sokkal jobb használni mint az eddigi lekerekített eszközöket. Viszont én megvárom ezekből a következőket valszeg. Miért? Szerintem sokat kérnek érte, (de mondjuk lehet hogy csak csöves vagyok
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.
Ennyit mondanék el vietnámról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.