Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Mi baj a word-el és excel-el? (Az előfizetésessel is baj van? Illetve, amiket MacBook-on láttam futni, kicsit lassúnak tűntek, de ennyi. Ez a jelenség még tapasztalható?)
Olyan komolyan azért nem használom, inkább ajánlatok készítésére, és meglévő költségvetések szerkesztésére, valamint hivatalos levelek írására kell.A PDF olvasás és szerkesztés ami komolyabban kell.
Ami miatt jobban az iOS felé húzok, az a stabilitás. Nekem is és páromnak is iPhone-unk van, és tudom azt, hogy ha bármibe belefogok, vagy bármilyen applikációt letöltök, akkor az pöpec lesz, és nem lesz akadás, nem lesz hibás kilépés stb stb.
Illetve, az általam felsorolt dolgokhoz, tudtok fejből is appot mondani?
A Notapility szupernek tűnik.
A többi dologra mik a javaslatok? Mert ha azokra is van Stabil, jól működő program, akkor eldőlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest