Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Én régebben adtam hozzá kártyát de már nem emlékszem hogy eszt iPaden vagy iTunes -al csináltam. Ha a kártyát üzletben vetted akkor ott is meg lehet szerintem oldani,ha viszed a iPadet és a kártyát magaddal. Most próbáltam hogy iPaden a Beállítások -ITunes és App Store -majd kékkel Apple ID - megnyitod és Apple ID megtekintése - itt belépsz a saját ID -val és jelszóval majd küldenek hat számú kódot és belépsz a adataihoz(olyan mintha iTunes -ban lépnél be számítógépen)Nekem itt megjelenik pl.bankártyám. Úgy emlékszem hogy talán ha van olyan lehetőséget hogy -Redeem akkor azzal lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest