-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
segítsetek pls!
A gyerek hozott elém egy játékot, ami elvileg ingyenes volt, de mire az összes azonosításon átestem, lehet valamilyen formában előfizettem rá. Hol és hogyan tudom megnézni, hogy az elmúlt két órában keletkezett-e fizetési kötelezettségem (a hozzárendelt virtuális kártyáról nem jött sms, hogy próbáltak volna levonni, de mintha valami havi vagy heti díjat villantott volna meg a játék)
Ugye nem fognak nekem számlázni egy hónap múlva sem semmit?
Illetve ha tényleges vásárlás keletkezett volna, akkor gyakorlatilag kellett volna sms-t kapni a banktól, hogy terhelni próbálták a számlát.
a
https://reportaproblem.apple.com/
oldalon ezt látom. És aggasztó a weekly kezdetű rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Starfield
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest