- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
segítsetek pls!
A gyerek hozott elém egy játékot, ami elvileg ingyenes volt, de mire az összes azonosításon átestem, lehet valamilyen formában előfizettem rá. Hol és hogyan tudom megnézni, hogy az elmúlt két órában keletkezett-e fizetési kötelezettségem (a hozzárendelt virtuális kártyáról nem jött sms, hogy próbáltak volna levonni, de mintha valami havi vagy heti díjat villantott volna meg a játék)
Ugye nem fognak nekem számlázni egy hónap múlva sem semmit?
Illetve ha tényleges vásárlás keletkezett volna, akkor gyakorlatilag kellett volna sms-t kapni a banktól, hogy terhelni próbálták a számlát.
a
https://reportaproblem.apple.com/
oldalon ezt látom. És aggasztó a weekly kezdetű rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest