- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Mindkét billes kérdésre:
Stabil ölben tarható megoldás nincs, sajnos mindig borul valamerre.
Ha nem szövegbevitelre van elsődlegesen használva(ami valószínű, hisz akkor nem tabletet választanátok), akkor inkább egy jobb tok, és BT bill, ugyanis a bill extra súly, vastag, azt is hajtogatni kell ( kialakítástól függően), akkor is ha nincs rá szükség(Tehát mindig...).A kommentet pedig nem kevés youtube review végignézésére alapozom, mint konklúzió, tényleg beleraktam ebbe a kérdésbe pár órát, és mindenhol ez jött ki. Kompromisszumos, és a legtöbb user nem használja ki.
Amit javaslok: YouTube, sok összehasonlító videó, mert rengeteg jó megoldás van a piacon, amelyik szimpatikus azt megvenni. Pl az Apple smart keyboard nagyon jó értékelést kapott, csak ugye bitang drága. Ha tényleg kell, én ugyanis arra jutottam, hogy nem kell, nem gépelek annyit. Ezt is képernyőn pötyögtem, minimális félreütéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest