-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
Köszi.
Mivel nem én használom rendszeresen, hanem a párom, ezért nem nagyon vagyok képbe, hogy mennyi újítás jött be az ios 11-el, ami valóban hasznos és többet ad mint az ios 10, és kárpótól az esetleges laggolásokért
Ő igazából csak totál alap dolgokra használja, facebook, safari, youtube, apple music, nagyjából itt ki is merült a felhasználói szint. Csak engem érdekelt volna jobban, hogy érdemes lenne-e frissíteni, mert az ő telefonján már ios 11 van (i7). Az ios 10-en nem nagyon voltak akadások, és az akksi idő is jónak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi