Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
erre elfelejtettem reagálni. köszi, hogy ajánlottad, nagyon remek szótár app
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás
tényleg még egyszer köszönöm! -
valami jó kis szótárprogramot (angolt és esetleg franciát) nem ismertek ipadre véletlenül?
gyakorlatilag csak angolul olvasok és persze azért akad jócskán ismeretlen szó. valami olyasmit szeretnék, ami képes lehet arra, hogy gyakorlatilag lemásolja a korábbi szótár+szótárfüzet folyamatot, de persze hatékonyabban. csak ráklikkelek az ismeretlen szóra, az bekerül egy listába (lehessen sok listát menedzselni) a magyar megfelelőjével/angol definícióval egynyelvű szótár esetén. létezik ilyen, tudtok ilyenről? természetesen nem baj, ha fizetős.
egyébként így bő egy hónap alatt nagyon megszerettem az ipad minimet, tökéletes választás volt, bőven megérte a többletköltséget egy androidos tablettel szemben. és szerencsére egyáltalán nem kevés a 16 gb sem.
mondjuk fóliát nem tudtam ráapplikálni, már 5 db a kukában végezte, egyszerűen nem sikerült úgy rárakni, hogy használható maradjon :/
-
nagyon jól összefoglaltad
én nagyon apple ellenes voltam, de mióta megvan a mini 2-m (azaz két hete) megváltozott a véleményem, csodálkozom, hogy bírtam ki eddig nélküle. nekem személy szerint a 16 gb is elég, főleg olvasás miatt vettem ezt.ha már olvasás, használja még rajtam kívül valaki a kindle appot? van valami oka, hogy nem látja az amazon cloud drive-ba feltöltött dokumentumaimat, csak azokat amiket a kindle.com e-mailre küldök? ha ez így normális, akkor nem szóltam

-
válasz
Chereiose
üzenetére
ezért írtam, hogy megkapható féláron

igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre? -
azt jól értelmezem, hogy ez az icloud dolog semmire nem jó, csak biztonsági mentésekre? tehát különböző doksikat itt nem tudok tárolni és elérni, erre marad a dropbox, ugye?
-
válasz
Chereiose
üzenetére
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra

-
tegnap körbenéztem végül tok után, és kapott egy ilyet a kicsike: [link]
annyi mint a smart cover, de mégis teljesen lefedi a gépet.
fóliát is próbáltam ráapplikálni, hát örülök, hogy a 900 ft-osat vettem meg, mert marhára nem sikerült
más:
megvettem még a marvin appot és szomorúan vettem tudomásul, hogy pdf-et nem kezel :/ van valami tuti jó app pdf formátumú könyveket olvasni, jegyzetelni? goodreader? kinek mi jött be? -
érthető, abszolút, de kikapcsolhatóvá tehetnék ezt az opciót szerintem.
az akksival kapcsolatban köszi a tájékoztatást, akkor nem figyelek rá oda ilyen mértékben

már csak egy megfelelő tokot kellene vadásznom hozzá, hogy hordozni is tudjam magammal. erre esetleg egy tipp, hogy mely gyártók kínálatában érdemes válogatni? a gyári tokokat kissé drágállom, főleg nem értem a case és a cover közti bődületes árkülönbséget.
-
hm, van ebben is ráció, bár az általatok említett példák engem nem érintenek. erre ott van a lock funkció szerintem.
de nagyon új vagyok még a platformon, szokni kell

az akksi szempontjából mi az optimálisabb használat? feltöltöm és használom amíg le nem merül, vagy estére mindig rádughatom az ihome-ra? érvényes még az első használatkor teljesen lemerítjük dolog, vagy már ez is nagyon idejét múlt?
köszönöm

-
én is csatlakozom a klubba, tegnap óta egy retina mini tulajdonosa vagyok, bár még csak keveset próbálgattam a kicsikét. 1-2 appot feltelepítettem, ami fura volt, hogy előtte mindig be kellett jelentkeznem valahova. annyira sem értek még hozzá, hogy rákeressek erre itt a topikon belül
hogyan tudom ezt a funkciót kikapcsolni?illetve első bekapcsoláskor minden szépen magyarra lett állítva a gépen, tudom ezt visszaállítani angolra? - szerk: ezt megtaláltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de egy idő után eldobálta a hálózatot. bevittük a boltba, 3 napon belül szó nélkül cserélték a telefont.
és tudja is amit én kerestem. nem azt szerettem volna, hoy "beépüljön" más appokba, hanem, hogy lehessen különálló word listeket összehozni, mondjuk tematika szerint. és ez biza tudja. ráadásul kimenti cvs-be vagy pdf-be is, így nagyon kényelmes vele a szótanulás

hogyan tudom ezt a funkciót kikapcsolni?