Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz silmatauki #15545 üzenetére

    Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?

    Bizonyos idő után a gyártót nem érdekli a felhasználó. Legyen akár az Apple, vagy ha már idehoztad az autóipart, akár egy autógyártó. Mennyi garancia jár az új autókra, ha rendszeresen márkaszervizbe szervizelteted? Rendszerint 5 év. Utána leszarnak. Add el, és vegyél újat. Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni. A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.

    IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.

    Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák