Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
“Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?”
Erről is írok. Ahogy sok másról is – például nagyon sok szakmai kérdésre válaszolok itt a topicban. Vagy éppenséggel szuperhosszú tutorialokat postolok – mint a minap a yalu102-es jailbreakről (6325 karakter). Tehát igazán nem vagyok azzal vádolható, hogy topicbeli ténykedésem kimerül az Apple elleni “uszításban”...
“Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni.”
Bocs, de azért lényeges különbség van aközött, hogy egy rádió feature-jei, hangminősége stb. gyengébbé kezdenek válni a kiadása utáni 5. év környékén az akkori rádiókhoz képest (de a rádió működőképes marad!), és aközött, hogy az autó gyártója úgy dönt, hogy márpedig mostantól kezdve a gyári rádió nem működhet egyetlen, a gyártó által gyártott autóban, és ezt csak úgy orvosolhatja a tulaj, hogy szervizbe viszi az autót, ahol akár tetszik annak, akár nem,
- teljesen kicserélik az autó kinézetét, ami sokaknak nem tetszhet (bár ez teljesen szubjektív, nekem semmi bajom az iOS7 kinézetével; sok embernek volt) és, ami fontosabb,
- bizonyos modelleket (itt konkrétan az iPhone 4-re gondolok, mint hasonlat) olyan szinten lebutítanak, hogy például a kormányozhatósága vagy a maximális sebessége jelentősen leromlik.“A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.”
írhattam volna mondjuk légkondit vagy ablaktörlőt is. Hasonlat volt.
“IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.”
A költségoptimalizálás, automatizálás stb. nem egyenlő egy olyan feature elvételétől, ami sok esetben az autó megvételéhez vezetett. Ahogy alább is utaltam rá, az Apple agyba-főbe nyomatta a Facetime-reklámokat az iOS6-os időkben. Valszeg sokak csak ezért (ennek hatására) ruháztak be a rendszerbe.
“Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.”
Mondd csak, melyik másik prominens gyártó csinált hasonlót? Pár példát ha említenél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest