Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
ipad pro 9.7 (wifi) : a legelso feltoltes utan 8 ora hasznalatot, majd most a masodik hasznalatnal már 12 óra használatot ment
nagyon meg vagyok elegedve, es szerintem ez meg feljebb is tornazhato..viszont par nap hasznalat utan ami bosszanto: gyarilag nincs szamologep? ez akkora extra? vagy peldaul a zseblampa funkció, en azt sokat hasznalom este, nem ertem miert vettek ki belole. safariban a split view eleg bugos, ahogy a rendszeranimaciok is, remelem majd egy frissites megoldja.. egyebkent roppant jo kis tab, nem bantam meg h megvettem, a hangszoroi is nagyon szepen-hangosan szolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen autót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nagyon meg vagyok elegedve, es szerintem ez meg feljebb is tornazhato..