Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
rinpocse
üzenetére
1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest