Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én egy ilyen váltást csináltam nem rég. Legfőképp a nagyobb tárhely miatt. AHsznált árakat elnézve majdnem annyiért osztogatták a 2-est mint a 4-est így inkább az mellett döntöttam. Érhezhetően gyorsabb, bár nem olyan látványosan mint az 1 és a 2 között volt. Meg tetszik hogy könnyebb és vékonyabb. De kár érte hogy más a méret így új tok kell hozzá. Szerintem ha használt árakat nézed ki lehet fogni jót. Én amik voltak eddig mind használt volt és semmi bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Sony WF-1000XM5 fejhallgató, hibás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest