Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem meg nem volt tiszta, azt gondoltam a polcról levesznek egy új töltőt és a kezedbe adják. Úgy mintha meghibásodik a telefonod, ott is kapsz kompletten egy újat. Ezért gondoltam ezt lehet egészben kapod, és ezért is érdekelt olyan szájából hallani aki már kicserélte.
Köszi az infót.

Ragnar95: Nem nekem áll feljebb, mivel mondtam 50-50% és nem állítottam biztos így cserélik, mivel nem tudtam, így nem lep meg nem így lett. Viszont hogy egész nap ezen agyaltál nekem, és most itt nem is tőled kérdeztem, plusz beírod már mondták sokan itt (miközben senki) ez már nekem kicsit sok. Egyértelmű választ meg nem tudom hogy adhattál akkor is ha nem volt 100%. Neked lehet az volt, nekem nem. De mint írtam mondtál már baromságokat, végig vitted azt is, és mégse lett igazad, gondolom emlékszel egy párra...:/ Én meg itt veled ellentétben nem állítottam márpedig biztos úgy van ahogy gondolom.
Most meg írod másnak ezt a hülye dumádat, ez nem más csak szánalom részedről...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest