Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey
üzenetére
Nekem meg nem volt tiszta, azt gondoltam a polcról levesznek egy új töltőt és a kezedbe adják. Úgy mintha meghibásodik a telefonod, ott is kapsz kompletten egy újat. Ezért gondoltam ezt lehet egészben kapod, és ezért is érdekelt olyan szájából hallani aki már kicserélte.
Köszi az infót.

Ragnar95: Nem nekem áll feljebb, mivel mondtam 50-50% és nem állítottam biztos így cserélik, mivel nem tudtam, így nem lep meg nem így lett. Viszont hogy egész nap ezen agyaltál nekem, és most itt nem is tőled kérdeztem, plusz beírod már mondták sokan itt (miközben senki) ez már nekem kicsit sok. Egyértelmű választ meg nem tudom hogy adhattál akkor is ha nem volt 100%. Neked lehet az volt, nekem nem. De mint írtam mondtál már baromságokat, végig vitted azt is, és mégse lett igazad, gondolom emlékszel egy párra...:/ Én meg itt veled ellentétben nem állítottam márpedig biztos úgy van ahogy gondolom.
Most meg írod másnak ezt a hülye dumádat, ez nem más csak szánalom részedről...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest