- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
És akkor az adatlapomon lévő konfig már egy hónapja hibátlanul üzemel, ebben már volt egy masszív 24 órás verseny is, akadály nélkül vette. OC továbbra sincs, csak az XMP megy. Hőfokok gyönyörűek, ja és a régi AMD gépemhez képest kb. akkora a különbség, mintha egy trabantból beültem volna egy GT3 Mercibe
Már csak az 1070-re gyűjtögetek, és akkor végre meglesz a Full HD kompromisszum és minden egyéb nélkül. Mielőtt megkérded miért ahhoz 1070, akkor mondom, hogy a későbbiekben tervezem a 21:9 x 3 db monitor üzemeltetését, mert szimulátorhoz nem bírom az Oculust. Próbáltam, 4 percig elviseltem, aztán 4 napig szédültem
Pedig nyilván jobb lett volna. Elnézést, elég az offból.
Mégegyszer megköszönném a Tisztelt Fórumtársak iránymutatását a vásárlás előtt, nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. És az oldalbordám is, meglepetésemre
Hamarosan tesztelem majd videókészítésre és streamelésre is.
Na csak még egy off: streamre OBS (esetleg más?), de videókészítésre esetleg valami nem fizetős/warez lenne? Movie Maker pl? Tudom nem ide tartozik, de köztetek vannak profik, esetleg hamarabb célba ér a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Watch 4 - sokáig mutat valamit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest