- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc #4882 üzenetére
A Strix Compker-es. De náluk többet nem vásárolok. Megfenyegettek, hogy használt alkatrészként veszik vissza a lapot és a procit (1 hét után, 14 napon belül) és 10-20% árcsökkenésre számíthatok. Írtam nekik, hogy ez jogilag nem helyes szerintem. Várom a futárt, hogy visszavigye aztán meglátjuk, de biztos nem fogok lenyelni 25-50ezres árcsökkenést! Aqua-val eddig nagyon jó tapasztalatom van, velük még sosem volt gond, és személyesen át fogom tudni venni, addig el se hozom a lapot, amíg nem látom saját szememmel, hogy legalább ránézésre minden ok.
drsanya: jaja, de kiderült, hogy eatx-et is megeszik a házam, csak azért féltem tőle, hogy befér-e a radiátor mögé... de méricskéltem, és elvileg be. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest