- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Igen, az előző stabilon bootol, csak amikor lefut a teszt (default vmi 10 másodperces azt hiszem), és a következő órajel legelső másodpercében elhasal, akkor úgy veszi, hogy az előző stabil az jó lesz legközelebb is, aztán meg rohadtra nem.. nekem így állított be 4.5Ghz-et, és 4.6-on elhasalt
Persze 4.5-n a nehéz boot is esélytelen volt utána, az 1.4V-ról nem is beszélve, amit mellé pakolt ajándékba.
És igen, simán hazavághatja, olyan SYSTEM SERVICE EXCEPTION-öket meg PAGEFAULT EXCEPTION-öket kaptam, hogy fütyült, boot-kor már recovery mode-dal indult, és ha sima restart helyett REPAIR-t nyomsz, kb feladtad a Win-nek az utolsó kenetet.. tapasztalat.
Mi az, hogy jobban szól a saját driverével az audio?
Számomra ez tűnik baromságnak. Optikán Z906-ot hajtok, és kristálytisztán szól a saját Win10 driverével.
Szóval nem én terjesztek baromságot, hanem te nem tapasztalod azokat a dolgokat, mint amit mások. Szóval nyugi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest