Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Riasztó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
válasz
N.Laca64 #3644 üzenetére
Szia. 5820k-nál az asrock nálam tökéletesen teljesít! Tuning téren is 4.5-en ment a proci, ettől nagyobbat nem tudtam levegővel elérni, mert kifagytam, de lehet vízzel tovább is elmenne. Az alaplap mondjuk elég szépen felszerelt, legalább is az átlag felhasználónak tökéletesen kielégíti az igényeit. Én eddig (lekopogjam) nem bántam meg az asrock lapot, ugye régebben sokat fikázták, hogy rosszak meg hamar döglenek, de manapság lehet adtak a minőségre és most egész szép dicséreteket begyűjt az asrock. Szerintem nem jársz rosszul az asrockkal, de a giga egy erősebb tuning lap.
Nem vagyok nagy tuning mester, nincs sok tapasztalatom a tuninggal, de ha 20k-t nem sajnálod akkor giga, ha viszont sörre költenéd akkor inkább asrock!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Linux Mint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest