- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
válasz
N.Laca64 #3644 üzenetére
Szia. 5820k-nál az asrock nálam tökéletesen teljesít! Tuning téren is 4.5-en ment a proci, ettől nagyobbat nem tudtam levegővel elérni, mert kifagytam, de lehet vízzel tovább is elmenne. Az alaplap mondjuk elég szépen felszerelt, legalább is az átlag felhasználónak tökéletesen kielégíti az igényeit. Én eddig (lekopogjam) nem bántam meg az asrock lapot, ugye régebben sokat fikázták, hogy rosszak meg hamar döglenek, de manapság lehet adtak a minőségre és most egész szép dicséreteket begyűjt az asrock. Szerintem nem jársz rosszul az asrockkal, de a giga egy erősebb tuning lap.
Nem vagyok nagy tuning mester, nincs sok tapasztalatom a tuninggal, de ha 20k-t nem sajnálod akkor giga, ha viszont sörre költenéd akkor inkább asrock!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Formula-1
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest