- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
válasz
N.Laca64
üzenetére
Szia. 5820k-nál az asrock nálam tökéletesen teljesít! Tuning téren is 4.5-en ment a proci, ettől nagyobbat nem tudtam levegővel elérni, mert kifagytam, de lehet vízzel tovább is elmenne. Az alaplap mondjuk elég szépen felszerelt, legalább is az átlag felhasználónak tökéletesen kielégíti az igényeit. Én eddig (lekopogjam) nem bántam meg az asrock lapot, ugye régebben sokat fikázták, hogy rosszak meg hamar döglenek, de manapság lehet adtak a minőségre és most egész szép dicséreteket begyűjt az asrock. Szerintem nem jársz rosszul az asrockkal, de a giga egy erősebb tuning lap.
Nem vagyok nagy tuning mester, nincs sok tapasztalatom a tuninggal, de ha 20k-t nem sajnálod akkor giga, ha viszont sörre költenéd akkor inkább asrock! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- További aktív témák...
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- i5-10500
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem vagyok nagy tuning mester, nincs sok tapasztalatom a tuninggal, de ha 20k-t nem sajnálod akkor giga, ha viszont sörre költenéd akkor inkább asrock!