Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Jajj ne. Már megint ez a "nincs két egyforma..." dolog. Amikor a VGA-ra írtátok, már akkor is a falra másztam ettől az elmélettől. Pillanatok alatt meg tudtam cáfolni azt is, mivel fogtam két egyforma 780 Ti-t és futtattam rajtuk 8 órán keresztül a Merto benchmarkot. 1% eltérés volt az FPS-ben, a TDP-ben, meg a vGPU-ban. Ami ugye simán lehet mérési hiba. Nem értem minek erőltetitek ezt az elméleti baromságot többen is, amire bizonyíték sincs. Már csak azért sem, mert én viszont bizonyítottam az ellenkezőjét. Valaki egyszer kitalálta és mivel megfelelően misztifikus és megfelelően megfoghatatlan (szerintetek), sok-sok "hiba" ezzel magyarázható.
Egyébként nem is értem, hogy ezek az érvek hogyan állhatnak helyt jelen esetben, amikor nem is erről beszéltem. A dupla teljesítmény azonos fogyasztás mellett dolognak semmi köze nem lehet ahhoz, hogy melyik CPU-nak mennyi a gyári feszültsége. Meg annak sem, hogy gyárilag melyik CPU sikerült jobban és melyik rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest