Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Jajj ne. Már megint ez a "nincs két egyforma..." dolog. Amikor a VGA-ra írtátok, már akkor is a falra másztam ettől az elmélettől. Pillanatok alatt meg tudtam cáfolni azt is, mivel fogtam két egyforma 780 Ti-t és futtattam rajtuk 8 órán keresztül a Merto benchmarkot. 1% eltérés volt az FPS-ben, a TDP-ben, meg a vGPU-ban. Ami ugye simán lehet mérési hiba. Nem értem minek erőltetitek ezt az elméleti baromságot többen is, amire bizonyíték sincs. Már csak azért sem, mert én viszont bizonyítottam az ellenkezőjét. Valaki egyszer kitalálta és mivel megfelelően misztifikus és megfelelően megfoghatatlan (szerintetek), sok-sok "hiba" ezzel magyarázható.
Egyébként nem is értem, hogy ezek az érvek hogyan állhatnak helyt jelen esetben, amikor nem is erről beszéltem. A dupla teljesítmény azonos fogyasztás mellett dolognak semmi köze nem lehet ahhoz, hogy melyik CPU-nak mennyi a gyári feszültsége. Meg annak sem, hogy gyárilag melyik CPU sikerült jobban és melyik rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest