- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH #2655 üzenetére
Szerintem sokkal több info van és sokkal logikusabb számomra illetve nincs annyi badarság, mint pl. a Giga X99-ben, lapokban.
Adok +350V-ot, de könyörgöm mire? Közelítőleg se azt írja ki értéknek a beadottak mellett, mint ami. Semmi határ nincs kb. a beállított értékekre.
Asus X99 jobb egy fokkal, de abban se volt sok minden, nyilván az RVE-ben jobb a helyzet. Ettől függetlenül azt is megértem, hogy nem akarnak annyi mindent adni, vagy okosítani, de nekem jobban bejön a ROG féle felépítés. Pl. Miklósnak az MSI X/MPower féle.Hero-ban a PLL az egyedüli amit mivel LLC-vel emel, nem látod a valóshoz nagyon közeli feszt.
Persze, amit beírsz az megy, hogy ne menne, de lehet 2V kicsit sok a memóriának, aztán gigában meg mehet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest