Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz MiklosSaS #2581 üzenetére

Nem veletlenul mondja azt az osszes olyan elismert OC-s, aki mogott nem all egy gyarto sem, hogy a Champion a legjobb lap X99 OC-ra. :U Ezert nem ertem miert cserelted le a legjobb OC-s lapot egy masik OC-sra. En a helyedben eladnam a fenebe, ha tenyleg jo aron vetted, akkor nem buksz rajta.

Vegyel egy X99A Gaming 9 ACK -t, vagy egy X99A GODLIKE -ot, ha van ra cash, es betudod szerezni. OC-ban ugyan ott leszel, mint most, ellenben vannak erdekes feature-ok a lapon.

mod: Irt a srac, minden klappol a 5960X-el... Kerdeztem, hogy pot mikor kerul ra. Az nem fog...pedig kivancsi lettem volna. Vett hozza valami 'bika' kompaktot. Sajnalom, kivancsi lettem volna, mit tud nitrogen alatt.
    Egy megjegyzes, de aztan nehogy off legyen belole. O RVE -be rakta.(mikor vette, irtam neki, hogy az eredmenyek azok csak Champion lapban VALID -ok) Csak 1.14v -on fut le a Cinebench 4.5GHz-n. Ellenben ami meg erdekesebb, 4.8GHz-n 1.34v kell ugyan ehhez. :U (Championban 1.274v kellett) Irtam neki, hogy dobja ki a rakba, es vegyen egy Championt, de neki ez is eleg. :U

Új hozzászólás Aktív témák