Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Achill3uS #2169 üzenetére
Igen, nem oké a memória kezelése. Még ma egy másik lapban megnézem a cuccaim és ennyi.
De a kérdésem az lett volna, hogy hogyan lehet nekik feladni, hova kell írni, hol tudom elintézni a garimat, stb... mert nincs mail cím az oldalon. És fontos lenne, mert lehet refundolom csak azt sem értem igazán még, elég gyenge ilyen szempontból az oldaluk/ illetve mivel nem csináltam, nem tudok mindent...
Miklós se mondta meg pontosan (még), BMW001 sem írt
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest